Lijsten en ornamenten

Lijsten plafond

Lijsten plafond Woonhuis met karakteristieke uitstraling Aanpak Deze met de hand getrokken lijsten zijn vervaardigd in de werkplaats en naderhand aangebracht op het plafond. De cirkel is ter plekke op het plafond getrokken. Het geheel geeft een karakteristieke uitstraling aan de ruimte,  wat in een klap zorgt voor sfeer en karakter!
Lees meer

Pleisterwerk Valkenburg

Dit project betreft de behandeling van wanden en plafonds in een nieuwbouwwoning. De wanden in de woonkamer en hal zijn kale onbehandelde betonwanden en de plafonds in deze ruimtes met spack bespoten. Spackspuitwerk is een machinale afwerking met structuur en een veel toegepaste decoratieve wand- en plafond afwerking die in de nieuwbouw en renovatie bouw…
Lees meer

Plafond restauratie

In dit project zijn de plafonds gerestaureerd. Hierbij zijn de plafonds gepleisterd en de hoeken en lijsten teruggebracht in oude staat.
Lees meer

Herstel lijstwerk plafond

In dit project is het plafond in oude staat hersteld. Hierbij zijn de perklijsten en kooflijsten op maat gemaakt zodat deze precies aansluiten op de bestaande lijsten. Het resultaat is een naadloze overgang waarbij niets van het restauratie werk meer zichtbaar is.
Lees meer

Plafond restauratie

In dit project is het plafond in oude staat hersteld. Hierbij zijn de lijsten op maat gemaakt en is ook de holle hoek opnieuw aangebracht.
Lees meer

Dubbele plint

Dit plafond is glad gestuct en voorzien van een dubbele plint rondom. Deze plint wordt met de hand gemaakt en wordt steeds meer toegepast. Het geeft een plafond een moderne en luxe uitstraling.
Lees meer