Decoratief

Lijsten plafond

Lijsten plafond Woonhuis met karakteristieke uitstraling Aanpak Deze met de hand getrokken lijsten zijn vervaardigd in de werkplaats en naderhand aangebracht op het plafond. De cirkel is ter plekke op het plafond getrokken. Het geheel geeft een karakteristieke uitstraling aan de ruimte,  wat in een klap zorgt voor sfeer en karakter!
Lees meer

Plafond restauratie

In dit project zijn de plafonds gerestaureerd. Hierbij zijn de plafonds gepleisterd en de hoeken en lijsten teruggebracht in oude staat.
Lees meer

Plafond restauratie

In dit project is het plafond in oude staat hersteld. Hierbij zijn de lijsten op maat gemaakt en is ook de holle hoek opnieuw aangebracht.
Lees meer

Italiaanse rafaello

Hele mooie Italiaanse Rafeallo sierpleister voorzien van lijstwerk en sfeerverlichting. Deze wandafwerking is aangebracht met het vlammende marmer effect en ziet er echt schitterend uit.
Lees meer

Watervaste beton ciré

Prachtige badkamer in Den Haag voorzien van beton ciré, een sterk, watervast en onderhoudsvriendelijk cementproduct. Beton Ciré is bijzonder geschikt voor de badkamer of keuken dankzij de hygiënische, slijt- en watervaste eigenschappen.  Het produkt is aan te brengen op bijna iedere ondergrond: hout, steen, kunststof, multiplex, enzovoorts. Behandeling De badkamer was van oorsprong volledig betegeld.…
Lees meer